TORSDAG - bakisdag

Jajjamensan, idag har det varit en riktig bakis-dag. Det mest ansträngande jag gjort idag var att byta sitt-ställning... Typ.
 
Jag hade riktigt kul igår kväll, träffade en del trevliga människor och ja, det var helt enkelt en riktigt lyckad kväll! 
 
För övrigt så fick jag en glimt av hur otrevliga tjejer det finns i Östersund.. Jo, det är dom. Eller ja, detta lär ju gälla för majoriteten av alla brudar. Men igår var det verkligen extremt. Tjejerna går bara förbi och knuffar bort en om man står i vägen. Kollar man på någon i ögonen för att kanske vara lite trevlig så får man en genast en hård och redig jäkla bitch-blick. Jag däremot, försökte slingra mig genom folk-massorna isället för att bara gå rakt fram och armbåga mig genom allt vimmel och om jag råkade så lite som bara stöta till någon så bad faktikst om ursäkt. Är det så svårt? Att vara trevlig? Det var till och med en del som verkligen blev förvånad då jag bad om ursäkt. Men va fasen, ska vi vara på det här jädra jordklotet samtidigt kan vi väl åtminstonde försöka behandla varandra med någon slags respekt? 
 
Tjejer... Sjukt dryga varelser...
 
En bild från gårdagen kan jag ju slänga in också! 
Mina fina brudar. <3
 

Jaja, hur som haver så vaknade jag vid åtta i morse ( som vanligt när man är bakis så vaknar man tidigt i gryningen ) och när klockan sedan närmade sig 11.00 så kom Tina förbi och skulle få naglarna fixade! :)
 
Jag är så glad att det rullar på så bra. Nu ska jag bara slänga hörnsoffan jag har, köpa en mindre och köpa ett bord samt stolar så jag slipper sitta på golvet då jag gör nalgarna.. Hyffsat oergonomiskt att sitta ibland upp till 3 timmar på golvet... 
 
Tinas naglar:

 
 
Och nu ska jag kanske försöka sova, ska åka hem till ström imorgon.
 
WIHOOO. 
 
HÖRS, HEJ!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus