Det ångestfyllda inlägget.

Nu var det längesedan jag skrev, anledningen till det är att det varit fullt upp med studentfirande. 
 
Studenten.. Som nu är över. Det känns helt sjukt, obeskrivligt sjukt. Jag har gruvat mig inför detta inlägg just på grund av att jag är så förbannade blödig och vet att jag kommer fälla en tår medans jag skriver.. ( I know, GAY ) Tänker förvarna er då detta inlägg kommer vara så sliskigt töntigt.
 
Dom här tre åren har varit omtumlande, överraskande och så himla roliga. När jag började på skolan för tre år sedan kände jag inte en kotte. ( Trodde jag tills jag märkte att min barndomskompis Mia också gick på skolan, WEY. ) Jag kom sent första dagen och fick gå in med svansen mellan benen där alla redan satt ner i tystnad, jag minns fortfarande hur högt det lät när jag gick in med mina klackar. Så nervös och så ovetande. 
Tänk att alla mina underbara framtida vänner satt i det rummet och att jag inte kände någon av dem..
 
Nu har tre år gått och jag kunde inte vara mer ledsen eller glad. Glad för att jag lärt känna så underbara vänner som alltid kommer finnas i mitt hjärta... Och ledsen över att det är slut. Vårt kackel som kunde höras från andra sidan skolan, våra skämt och dryga snack med lärarna, vårat viskande under lektionerna som konstant störde andra i klassen. Det gör så ont i mitt hjärta att vi aldrig kommer sitta och trängas i de lila fotöljerna och att vi aldrig mer kommer sitta i matan och prata alldeles för högt om opassande saker. 
 
Jag älskar er, ni som förgyllt min gymnasietid. 
 
Jag har lärt mig väldigt mycket under dessa tre år. En av dessa saker är att man ska ta till vara på tiden, för det går så himla fort...
 
Nu är det bara att acceptera att det är över och att livet går vidare. Jag har hela mitt liv framför mig och kan knappt bärga mig! 
 
Tack för dessa tre år, jag önskar er all lycka i framtiden! Puss <3
 
 
 
 
 
             
        
                   
               
 
                   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HÖRS, HEJ!
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus