SÖNDAG - Cissis dryga frågor.

Eftersom Cissi har skrivit en massa konstiga frågor till mig så tänkte jag nu svara på dem, i brist på annat att göra.
 
1. vad vill du göra efter studenten? - Jag vill resa, vara med mathias, gå nagelteknolog-utbildning, vara full, gå på någon audition för någon teaterskola och jag vill jätte gärna åka på en fest-semester med vännisar.
2. Hur ser ditt liv ut om 10 år? - 10 år... Jaa, då är jag ju 29 år så jag kanske har ett barn, förhoppningsvis så har jag rest och sett världen en del, men jag ska ha kvar en del grejer på min "innan jag dör"-lista. Jag ska också ha ett yrke som jag gillar och som fyller mitt bankkonto ganska rejält. Jag ska ha mycket sparade pengar.
3. Vilket är ditt favorit klädesplagg? - Haha, mina asic skor som har alla världens färger på sig. Helt klart.
4. Vem är den snyggaste killen och tjejen i världen? - Den snyggaste killen måste jag nog säga är... Oj, jag vet inte... Gerard Butler kanske? Och den snyggaste tjejen är en svår en, det finns så jäkla många... Men Adriana Lima. Fucking fuck alltså.
5. Gillar du dilfar? - HELL YEAH! Gillar --> ÄLSKAR!
6. Varför är Cissi så rolig? - För att hon är bäst.
7. Vad äter du till frukost?  - På veckorna blir det alltid havregrynsgröt, två ägg och en protte-shake. Wow. lät coolt.
8. Gillar du godis? - Njaa, inte så jäkla stort fan av godis faktiskt.
9. Gillar du att slåss? - Gillar och gillar, klart det hade varit skönt att dela ut några välvalda jävla knogmackor till några.
10. Har du mycket toapapper på din toalett? - Kan stämma.
11. Vem hatar du mest i hela världen? - Svår fråga.. Men kan säga att jag hatar alla som misshandlar djur/barn/kvinnor, retar eller mobbar handikappade människor och jag ogillar människor som utnyttjar andra.
12. Är du en katt eller hund-människa? - Både och faktiskt. Älskar både katter och hundar. Jag älskar alla djur förresten. Jag är en djur-människa.
13. Tycker du att lego är roligt? - Men dummaste frågan hittils, klart jag tycker lego är roligt!!
 
14. Tycker du att jag är rolig som ställer så många frågor? - Och till sist, ja Cissi, du är rolig. Du är inte bara rolig, du är fasen fucking jäkla hilarious!
 
 
 
Till sist så bjuder jag på en riktigt gammal bild från när jag var svart-hårig och brun-ögd. 
Har ni sett nå jävligare??
 
 
 
Kanske skriver något lite mer detaljerat eller roligt imorgon eller på måndag, eller tisdag, eller onsdag.. Eller never.
 
HÖRS, HEJ!
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus